sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Lapsimessut

Tänään oltiin Tampereella lapsimessuilla ja vietettiin ihana päivä lasten kanssa! Lähdinkin sillä asenteella, että lasten ehdoilla hypitään kojuista ja touhuista toiseen ja kotona ollaan kahdenkymmenen minuutin sisällä siitä jos hermomme menetetään;) 
Tämä "henkinen tsemppaus" kestikin koko huippukivan viiden tunnin, jonka jaksoimme olla siellä. 
Sirpakin jaksoi kolmeen saakka ennen kuin uni tuli väkisten reippaalle menijälle. Sisukin oli lähtiessä niin poikki, että nuokkui vaunuissa ja hoki: "kiitos äiti". Mun ihana pieni♥

Liput tänne voitettiinkin Silverjunglen arvonnassa.

Kameraa en ottanut mukaan, koska olin varautunut ryysikseen ja pinkomaan lasten perässä, joten ajattelin olla puhelimen kameran varassa. Yllätys olikin, kun ryysiksestä ei ollut tietoakaan ja kojuilla sai rauhassa hypistellä ja touhuilla! Kyllähän siellä ihmisiä oli, mutta huomattavasti vähemmän mitä olin ajatellut.
 Hieman eri meininki kuin Helsingissä messuillessa..Leppisjunassakin lapset taisi olla kolme kierrosta putkeen, kun jonottelijoita ei muutamaa lasta lukuunottamatta ollut!


Tarjouksia oli kivasti paikalla olevilla vaatekojuilla. 
Metsolalla oli todella runsaasti  tarjous tuotteita ja kaikissa oli kokojakin jäljellä. 
Silverjunglella ja Ebbelläkin oli kivoja messutarjouksia ja muutaman jutun ostinkin meille.
Mulle mieleisimmät jutut löytyi ilman muuta PikkuOtuksen kojusta, jossa olisin voinut käyttää muutaman setelin enemmänkin, mutta itsehillintä ei pettänyt!
Mieleen jäi eniten tarjouksista Bobo -30% ja tuotteita oli ihan mukavasti sekä Móin baggyt 24e.

Lelukojuihin oltiin tosi pettyneitä eikä odotuksista huolimatta meille löytynyt mitään sopivaa ostettavaa lelua.
Onneksi tätä lievensi mukavat tekemiset mm. Tampereen seurakunnan ja Ideaparkissa sijaitsevan Pii Poon rintamerkkien väsäilyt.


Herkkuja sai joka kojulta! Gugguulta tikkarit, PikkuOtuksesta lakua, Plaston kojusta muumi lakut, Name Itiltä pikku nallekarkkipussit ym..

Omina kohteinaan jaettiin Angry Birds Berry Shake juomia ja ihan superherkullisia innocent smoothieita, joita ostan meille varmasti jatkossa välipaloiksi ja herkuiksi itelleni!Muutamat Bobot oli pakko ostaa ja Silverjunglelta Sirpalle pallosukkikset ja huopakukka.
Ebben kojusta löytyi jotain, joka lopetti mun talvistressin!


Tästä lisää kuvia mallin kanssa!

Nyt voi tyytyväisenä lähteä nukkumaan ja valmistautua uuteen tylsään, koska on syysloma ja kerhoja ei ole viikkoon ihan liian lyhyen viikonlopun jälkeen!

Kuka kävi messuilemassa?

9 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen päivä ja hyvät löydöt! Ebbelläkö oli myynnissä oransseja talvitakkeja? Lisäkuvia odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Ebben takki on:) väri ei ole ihan oranssioranssi. Mä oon aikasemmin katellu Sisulle noita takkeja eikä tullu mieleenkään, että Sirpalle voisi jotain noin "poikamaista" ostaa, mutta takin livenä nähtyäni tiesin heti mikä on tuleva takki:)

   Poista
 2. Me messuiltiin kans tänään. Suurin osa ajasta tosin kului siellä HopLopin leikkialueella ja nimenomaan trampoliinijonossa. Mä kiersin kojut varmaan 20 minuutissa yksin ja rauhassa. Kiinnitin kans huomioni Ebben takkeihin!! Kojujahan oli melko vähän ja porukkaa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan pihalla. MEssuiltiin siis eilen :D

   Poista
  2. Joo kojujakin oli huomattavasti vähemmän kuin Helsingissä.. Meillä lapset tykkäsi eniten varmaan Pii Poon pikku teltoista ;D ja Sisu tykkäsi pomppulinnasta, kun sinne uskaltautui.

   Poista
 3. Haa! Mä olin nähnyt kanssa tuon Ebben parkan (eikös se ole keltainen?) ja jopa pohtinut että olisko se kiva meillekin (vaikka ens talveksi kun nyt ei ole tarve) mutten huomannut sitä sulle ehdottaa! Jee! Sovituskuvia!

  Meillä jäi messut väliin vaikka vähän oli tarkoitus lähteä... Mutta jos sitten ens vuonna :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi väri on ehkä rusehtava oranssi:D tai sellanen jännä.. Kohta tulee sovituskuvia-melko surkeita tosin;)

   Ei tossa nyt hirveesti menettänyt jossei päässyt, mutta onhan se aina jotain erilaista:)

   Poista
 4. Ihana tuo Sisun kommentti <3! Ja tuo Bobon sateenvarjo-pusero on ihana :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin hellyyttävä<3 Toi pusero on ihana! Otin tollasen ison koon niin menee Sirpalla vielä kahden vuoden päästäkin;)) Kiva, kun on tollanen löysä mallikin.

   Poista