sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mustavalkoinen riikinkukko


Tämänhän piti olla niin, että ihan ite tein! Kuinkas kävikään, äiti ompeli ja mä olin henkinen tuki..

Aivan ihana kangas ja aivan mahtava housu malli. Pussittavat leggarit, näitä meille todellakin lisää.

Saatiin Sirpan kanssa samistelu pipotkin; tupsullinen Sirpan♥


Sirpan paita on Pomp De luxin ja tykkään siitäkin tosi paljon. Nuo olkaröyhelöt on ihanemmat kuin meillä fanitettujen The Brandin hörhökkeet. 

10 kommenttia:

 1. Harmi, että piposta tuli sulle sopiva;D Milla just illalla kysy,et yritinkö tahallaan tehdä omankokoistani. Pakko tunnustaa:) toi kangas on niin kaunis!

  VastaaPoista
 2. Ai niin... tästä tulikin mieleeni että en muistanut sulle sillon kertoa että teidän Metsolan lähetys kiersi meidän kautta... :O Siis tuota niin kuin meidän paketissa oli teidänkin tavarat. Onneks mä oon niiiiin rehellinen että lähetin ne heille takaisin että tajusivat toimitaa mm. tuon kankaan teille perille :D.

  Mutta hienot housut ja tuota paitaa olen halunnut meillekin jäänsinisenä mutta kun ei ole tarve eikä näytä yhtään meiltä niin en tilannut sitä (ja joka päivä harmittaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikä:D oliko se teijän paketin sisällä vai posti vaan jakanut väärin? Mä kyselin sillon sen paketin perään ja vasta mun kyselystä mitään ilmoitti..

   Toi paita on kyllä niin ihana! Vaikka noi tekstit ei ole tossa niin kivat..

   Poista
  2. Joo - ne oli siis pakannut meidän tilauksen ja sun tilauksen nippuun samaan pakettiin :D. Vähän nauratti kun tajusin että heiiii, mä tiiän kenen nää toiset tavarat on. Molemmat lähetyslistat oli siis siellä paketissa.

   Sattuuhan sitä, eikä ne yleensäkään ilmoittele kun sähläävät. Meidän seuraava tilaushan "hävisi postissa" ja lähettivät sen sitten parin viikon päästä uudestaan :D. Silloin kävi mielessä että kellehän ne pakkas sen meidän kadonneen lähetyksen mukaan.

   Poista
  3. Just.. Mulle väitti, että postin moka, se jakanut väärään paikkaan! Ja meni joku reilu kolme viikkoa ennen kuin paketti meille tuli:/
   Kyllä mua ainakin ärsyttää jos on noin "tapa" lähetellä muille paketteja:D vaikka kiire olisikin..

   Poista
  4. :O Aika kummallista valehtelua! Olisivat ees rehellisiä kun ovat itte mokanneet!!!

   Poista
 3. Kivat pöksyt, oliko toi malli joku valmis kaava vai ihan omasta päästä :)? Ja kenen valmistajan kangas :)? Kyselytunti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaava on muokkaus Ottobre 4/13 uncomplicated pika legginsseistä; ihan tosi nopeat ja helpot unisex paggyt!

   Poista
  2. Juuri näin;) ja kangas on Metsolan joskus olleesta kuvituskisasta voittaja kangas. Ostin alesta kesällä tota :)

   Poista