keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Villaisaa


Kauan ei ehditty lumikeleistä nauttia, kun lämpöasteet kipusi +9 ja vettä tulee taivaan täydeltä. 
Pakko sanoa, että mä vihaan niin syksyä! Tätä kuraa ja vettä.. 
Mä poden aina kovaa kaamosväsymystä myös syksyisin ja nukkuisin mieluiten koko syksyn yli. Onhan se hienoa, kun lehtiä tippuu ja ilma on kirpsakka, mutta yleensähän syksyt on tällästä keliä.

Tykkääkö kaikki ihan oikeesti syksystä?

Lumien hävittyä ja lämpöasteiden ollessa plussan puolella, meillä lapset siirtyy taas välikausivarustukseen ja välikerroksiin. 

Sisulle mahtuikin viime talvinen Kivat- villahaalari, jonka ostin Huuto.netistä uudenveroisena tosi edullisesti. Tässä tykkään, kun haalari on tosi ohut.

Sirpalle ostin joku aika sitten Minimintistä alekoodin kera Ullungan haalarin, jolloin hinta ei ollut lainkaan paha. Normaalihinta 59,90 tuntui kovalta, kun vähälle käytölle tuppaavat villahaalarit meillä jäämään, mutta silti tahdon niiden kaapista löytyvän. 
Nyt noita haalareita saa myöskin edulliseen 38,94e hintaan, mutta isointa kokoa ei ole jäljellä missään väreissä.Toissaviikolla saatiin myöskin villaisaa yllätyspostia mun mummilta, joka oli tehnyt Sirpalle säärystimet ja Sisulle lapaset. Tuli tarpeeseen! Lapsia miellytti varmasti eniten mukana tulleet muumitikkarit♥


Suositteko te enemmän fleeceä vai villaa?

5 kommenttia:

 1. Näytin mummille piiperöisten kuvaa:)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei käytetä oikein kumpaakaan. Siis villaa tai fleeceä. Mutta silloin harvoin kun jotain välikerroksia jaksaa pukea niin ne on ollut fleeceä. Meilläkin sataa vettä ja on joka paikka ihan kurassa. Eilen suli lumet pois. Onneksi en pessyt vk-vaatteita pois, tais tulle aika paljon käyttöä niille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi kyllä pestä osa välikausi vaatteista pois.. Eipä noita toppavermeitä vissii tarvittukaa tän vuoden puolella;D

   Poista
 3. Ihana yhteiskuva :)
  Minä suosin villaa, sujahtaa paremmin ulkovaatteet päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta, että helpompi pukea eikä rätise sähkösyyttää!

   Poista