tiistai 3. joulukuuta 2013

Matkarattaat?

Meillä on tällä hetkellä käytössä ainoastaan nuo kahden istuttavat vaunut Baby Jogger City Selectit. Tai kyllähän ne on yhdenkin istuttavat, mutta kuitenkin;)

Myin kirpparilla jokin aika sitten Brio Sing- paketin vaunukoppineen, kun ei tullut käyttöä niille yksinistuttavilla, kun Sisukaan ei jaksanut seisomalautaa käyttää ja säilytystilat meillä on huonot.

Nyt olen kuitenkin huomannut, että nuo meillä olevat vaunut on työläät pakata nykyiseen farmarimalliseen autoon verrattuna tila-autoon, johon sain nostaa vaunut kokonaisena ja tahtoisinkin jonkinnäköisiä matkarattaita, jotka olisi helppo kasata ja heittää kyytiin.

Tällä hetkellä on kahdet vaunut joista olen pohtinut parempaa vaihtoehtoa;

Britax B-agile 4 -rattaatGesslein Swift-matkarattaatGessleinien plussana olisi pienempi koko kasaanlaitettuna ja suurempi painorajoitus 20kg, jolloin voisi hyvillä mielin työnnellä Sisuakin.

Britaxit taas miellyttäisi mun silmää enemmän ja niihin saisi eteen talvirenkaatkin jolloin käyttö voisi olla monipuolisempaa.
Painorajoitus on tosin vaan 15kg, josta ollaan kyllä vaunukaupassa aiemmin keskusteltu, että nuokin on vaan pakko mainita ja vaunut kestää todellisuudessa huomattavasti enemmän.. 
Kuinkahan noissa mahtaa olla?

Britaxit ovat myös suuremmat kasaanlaittaessa.. 

Onko teillä matkarattaita käytössä, mitä merkkiä? Plussia ja miinuksia?

4 kommenttia:

 1. Mä liputan kyllä scooterien puolesta. Ne on niin kätevät myös lenkkeilyyn mut samalla menee pieneen tilaan ja on kevyet heittää autoon. Miinuksia en keksi muuta kuin sen ettei voi vauvaa laittaa :/

  VastaaPoista
 2. Meillä on nuo Gessleinit ja olen todella tyytyväinen. Esikoinen, n. 100cm ja 15kg menee noihin edelleen hyvin ja hyvin kulkee tarvittaessa jo seitsämänkuinenkin.

  VastaaPoista
 3. quinnyn quinnyn zappit, uskomattomat. ne menee esim (perusmalli) polkupyörän kyytiin kasattuna, ne oli ainakin ostohetkellä maailman pienimpään tilaan kasattuna menevät. Ja sen xtraistuimen kanssa ne sopii vastasyntyneestä, saa itseensä päin käännettyä ja painoraja on 20kg ulkomailla ja 15kg suomessa :D kyllä kauppakeskuksessa vielä 15kg painavaa lasta työntelee ja kääntelee yhdellä kädellä.
  on meillä käynyt yhteensä 31 rattaat/vaunut/tuplat ja nää on jäänyt, phil&teds vibejen lisäksi :)

  VastaaPoista
 4. Me ostettiinkin muutama päivä tuon jälkeen rattaat, pitää esitellä joku päivä :)

  VastaaPoista