perjantai 24. tammikuuta 2014

Arkista kiirettä (vähän matkasta ja tulevista Rodineista..)

Viikko on mennyt tosi vauhdikkaasti! Iltaisin oon ollut niin poikki etten ole tietokoneella edes käynyt, Facebookia puhelimella selaillut.

Joka päivä ollaan Sirpan kanssa oltu kerhossa, eilen Sirpa oli pari tuntia päiväkodissakin, että pääsin tukiviittomakoulutukseen, koska Joonas on ollut taas koko viikon pois kotoa..
Hienosti oli Sirpulan päiväkotitunnit menneet ja oli niin iso tyttö koko loppu illan :`)


Tukholman reissusta sen verran, että kivaa oli ja hyvin syötiin! Ekan illan Sisu oli hiukan pahoinvoiva laivassa, mutta helpotti lepäillessä ja leikkipaikassa kummasti. 
Leikkipaikassa vietettiinkin iso aika laivaoleskelusta yllättäen.

Tukholmassa käytiin vaan ihan Burger Kingissä syömässä ja Mini Rodinin liikkeessä, koska siellä ollessa Sirpa oli kovin ryytynyt flunssan takia. Rodinin liikkeestä ei ostetuksi tullut kuin isommat rusettimekot Sirpalle vanhojen alkaessa olla melko pienet..

Kuvasaldokin jäi ihan pariin kuvaan. Ihan kiva reissu, kesällä luulen reissusta saavan enemmän irti varsinkin maissa vietetyssä ajassa lasten kanssa! Joten katotaan loppukesästä jos vaikka kokeilisi jotain vastaavaa uudestaan.

Tänään tuli Mini Rodinilta alepakettia taas (VAUVALLE!) ja mukana tuli uutuuksista vähän kuvia. En ainakaan tällä hetkellä kovin tykästynyt ole, mutta kyllähän tossa muutama kiva meillekkin on.
2 kommenttia:

  1. Nyt mä en enää jaksa odottaa, tuo juliste OLI MULLE liikaaaa <333333 Kiitos Tessa, kiva postaus.    ps, meil on toi sama pandatakki , se on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Tessa, mitä Rodinia teiltä ei uutta mallistoa lukuunottamatta löydy;D?
    Mummon muru näyteikkunaostoksilla suuressa maailmassa♥

    VastaaPoista