tiistai 14. tammikuuta 2014

Päivän kuvatOmatahtoinen pahantuulinen neiti, aamulla kuin aurinko, illalla kuin hirviö♥


Päivä alkaa olla paketissa ja enää tarvisi kantaa parit tavarat varastoon. Vaihdeltiin eilen vähän lastenhuoneen järjestystä, kun meille saapui isokokoisella autolla ei-niin iso lähetys.

Liisa pieni kerrossänky
Tilattiin vuoden alussa lapsille Veken kalusteesta sänky, patjat ja sijauspatjat sekä lisälaita alasänkyyn. 
Yhden yön jälkeen voin sanoa, että ollaan tosi tyytyväisiä tähän! 
Paketti oli hinnaltaan edullinen, kasaaminen kahdelta helppoa hyvien ohjeiden avustamina ja sänky oikein tukevan oloinen.

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin tähän edullisen hinnan, pienen koon, kivan ulkonäön ja ennen kaikkea sen vuoksi, että sängyt saa tarvittaessa erilleen jos Sisu ei olisi uskaltanutkaan ylhäällä nukkua.
Sängyssä on myös todella tukevat ja riittävän korkeat reunat.

Eilisiltana nukahdin itte lastenhuoneen lattialle nukutettuani Sirpaa, joka nukkuikin sängyssään neljään asti! Wuhuu! Tänään Joonas makoili lattialla ja Sirpa meni ihan suosiolla jo sänkyynsä :)

Ihan huippu ostos ja samaan pakettiin löysin vihdoin kaksi käytävälle sopivaa räsymattoa.

Värit♥

Tänään käytiin aamupäivästä siellä mun verikokeissa ja Sirpa oli niin reippaana ja hurmasi vanhuksia;) 
Mun kulmien ja ottahiusten laiton aikana Sirpa otti tyytyväisenä torkut vaunuissa.

Noiden jälkeen käytiin Cittarissa; talvi tuli eikä olla valmiita. Sisun jalka on kasvanut kovasti eikä pojalta löydy tarpeeksi tilavia ja lämpimiä kenkiä, joten meille tuli ekat Kuomat ikinä! Jos nämä olisi toimivat ja lämpöiset päiväkotiinkin.

 
Aamulla laitoin Sisulle uudet Sorelit jalkaan ja voi piiiiiip; ne on ihan järkyttävät ja päätyy kiertoon! Niin jäykät, että Sisun liikkuminen tosi hankalaa..

Ensi talveen valmistautumistakin saattoi lähettimies kantaa ovelle;

                                       


Nyt palailen laukkujen täytön pariin ja suunnittelen järkevää pakkausta sillä huomenna me lähdetään kohti Helsinkiä ja Vikingin terminaalia :)
Pyörähdetään ensimmäistä kertaa ikinä Ruotsin maallakin ja vietetään kaksi yötä lainella lipuen.
Aikasemmin ollaan paristi käyty ihan vaan 23h risteilyllä ja viime kerrasta taitaa olla se kolme vuotta jo aikaa, joten onhan tää uutta ihan jokaselle:D


Palaillaan viikonloppuna!
2 kommenttia:

  1. Heips!! Uusi lukija ilmottautuu =)) meillä on samanikäiset pikkumiehet. Täällä 2v synttäreitä just suunnittelen blogin puolelle =) Liityin lukijaksi. Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista