sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Laskiaistapahtuma

Tänään käytiin lasten kanssa seurakunnan järjestämässä laskiaistapahtumassa. Harmi vaan, etten jaksanut oikein aamulla startata ja meijän käynti jäi melko pikaiseen.
Tosin oli tapahtumakin melko lyhyt kestoltaan, kun jonotettiin poniratsastukseen yli puoli tuntia..

Ihanaa, että tälläisiä järjestetään! Tarjolla oli tällä kertaa koiravaljakkoajelua, poniratsastusta, mönkkäriajelua (johon Sisu ei harmikseen ehtinyt), kasvomaalausta sekä vohvelikahvilaa ja hernekeittoruokailua.

Me suunnattiin ensin kasvomaalaukseen, jossa oli euron hintaan monia eri kuvavaihtoehtoja ja oikein taidokkaasti maalailtiin Ässien poskille. Mikä itku olikaan suihkun pyyhkiessä kuvat pois..

Koiravaljakossa kumpikin kävi pyörähtämässä ja Sirpa ratsastamassa. Mönkkäriajeluun Sisu olisi tahtonut, muttei ehditty sinne pitkien jonojen takia..

Meillä aletaan vihdoin olla voiton puolella sairastamisen kanssa! Edelleen lapset on hiukan räkäisiä, mulla alkaa olla ohi kokonaan. Joonas sairastaa vieläkin, kun aloitti taudin meitä myöhemmin ja onkin koko päivän ollut sängyn pohjalla..

Mä koitan täällä pähkäillä miten toteuttaisin Sisun toivomusta keltaisesta kakusta, jonka ajattelin sille tiistain synttäripäiväksi tehdä! Synttärikekkereitä ei tällä kertaa pahemmin järjestetä; enoloiden kanssa Funparkissa olisi tarkoitus käydä, kunhan parannutaan ja enolat ehtii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti