maanantai 3. helmikuuta 2014

Pohdintoja, neuvolaa ja Reima Zapp

 

Pakkanen laskee ja eilen oli niin täydellinen pulkkailukeli♥ tänään alkoi olla jo hitusen turhankin kosteaa, kunhan nyt ei liian kauan olisi näin kovasti plussan puolella..

--------------------------------------------------------
Täällähän me ollaan taas kotona vaan oltu, miettien tulevaa ja silti junnaten paikallaan.
Mistä tietää missä on hyvä olla? 
Mä en viihdy täällä missä nyt asutaan. Ehkä jo hieman paremmin kuin kuukausi sitten, mutta en niin hyvin, että alkuperäisiä suunnitelmia voisi alkaa toteuttaa. Suunnitelmahan oli, että muutetaan vuokralle ja aletaan katselemaan omaa taloa.. Ja pyh! Me ei varmasti osteta koskaan taloa, koska ei löydetä kummallekkin mieluisaa asuinpaikkaa!
Mä kaipaan kaupunkia; ihmisiä ja kävelyä paikasta toiseen. Täällä ei asu lapsiperheitä lähimaillakaan vaikka paikkakunnalla on kovasti lapsiperheitä. Miten ihanaa oliskaan, kun pihapiiristä tai viereiseltä löytyisi lapsille seuraa. Toisekseen autoa ilman ei pärjäisi. Kävellen ei tule lähdettyä yhtään mihinkään, kun suuntaansa kävely veisi reilusti puoli tuntia vähintään..

Ehkä mä oon tottunut muuttamaan? Ennen tätä asuttiin Riksussa kyllä monta vuotta, mutta ei sekään hyvä vaihtoehto ja notkuttiin siellä aika kauan ihan muuten vaan.

Niiin turhauttavaa! Voishan sen talon ostaa vaan ja suunnitella asuvan pari vuotta? Mä vaan tahtoisin, että niin iso ostos tehtäisiin sillä periaatteella, että kaikki olisi tyytyväisiä, kun ei myynnistä ja kaikesta voi tietää..
Ennen lasten kouluikää olisi kiva löytää se THE paikka ja olisi tälläkin hetkellä suotavaa Sisun päiväkotien ym. vuoksi.
Työthän ei kuitenkaan määrittele meillä paikkakuntaa, kun Joonas kiertää ympäriinsä ja mäkin teen hommia kotona. Tosin tämän kolmannen jälkeen toiveissa olisi opiskella ihan oikea ammatti;)

Huuuuh, luotan tässäkin asiassa, että kyllä se elämä taas johdattaa:D!

-------------------------------------------------------------------

Tänään oli Sisun nelivuotis neuvola. Sisu keskittyi tehtäviin omilla taidoillaan mallikkaasti ja sai suoritettua kaikki tehtävät hienosti! Pituutta olikin useampi sentti enempi kuin ajattelin; 109,2cm! 
Ei ihme, että alkaa housut käymään lyhkäsiksi. 
Painokin on hienosti pysynyt käyrällään. Piikki olikin aivan hirveän pelottava ja sitä muisteltiin ennen nukkumaan menoakin ;)..

Perjantaina olisi Sirpan kaksivuotis neuvola; huomenna Sirpa onkin jo kaksi♥
Synttäripäivän kunniaksi Sirpa saakin tietää saako pikkuveljen vai -siskon! Miten upea synttärilahja;D 
Odotetuin lahja on varmasti isomummilta tulevat nukenvaunut..Loppuun pakko vielä kehua Sisun ihanaaihanaa uutta haalaria! 
Tilasin Reimalta kummallekkin ensi talveen Zapp- haalarit, mutta Sisu bongasi "Angry Birds possu"- haalarin (possutkin on vihreitä!)ja tahtoi sen eilen välttämättä päälleen ja huomasin, ettei kasvuvara ehkä ole riittävä ensi talveen:/
Sirpalle on tietenkin pinkki tälläinen;)

Joonaskin tykästyi kovasti haalariin, jolloin en viitsinyt alkaa väittelemään miesten kanssa suurempaan vaihdosta vaan otettiin puku käyttöön.
Ehkä alkutalvesta Ässät samistelee tai löydän jostain suuremman.. ehkä?

10 kommenttia:

 1. Onpas pitkä poika! Ja paljon onnea 2veelle! :)
  Mun mielestä talon ostamiset ja muuttamiset onkin niin isoja juttuja, että kannattaakin ottaa aikaa asian miettiiseen! Kyllä te sen oikean paikan löydätte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä yllätyin, että oli noin pitkä; mä ajattelin 104cm;)

   Sirpa kiittää ;)

   Poista
 2. Minä olen myös riksusta! :) Mutta sinne en kaipaa takaisin sitten yhtään, mun koko suku asuu siellä edelleen, niitä kaipaan :)
  Paljon Onnea 2 vuotiaalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään kaipaa; se oli aika kuiva paikka :D tosin sijainti oli mulle mitä mainioin.

   Sirpa kiittää ;)

   Poista
 3. Ihanat lapset <3 Sisu ja mun esikoinen hyvin saman kokoiset.
  Sillä suunnalla tykkäsin asua eniten Tampereen Epilässä ison, vaakkolampea ympäröivän puiston reunassa: siellä pääsisi helposti ulkoiluttamaan lapsia ja koiraa valtavassa puistossa, mutta Tampereen keskustaankin pääsisi bussilla muutaman minuutin välein. Tsekkaa paikka! Lähellä myös toinen lampi, jossa uimaranta. :) tre keskusta n 5km päässä, Pispalanharjun toisella puolella. Vuokrat keskustaa kohtuullisemmat kuitenkin. Kesällä kun mietittiin Tampereelle muuttoa niin tuonne oltais muutettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat on ♥

   Tampere olis varmasti jo ollut kivempi, mutta ylläri, että Joonaksella on muutama raivostuttavan ärsyttävä syy miksi ei sinne voi muuttaa :DD ehkä katotaan syksymmällä- nyt tuntuu ettei jaksa taas muutto rumbaa ennen vauvan syntymää, kun Sisulla rullaa niin hyvin tuolla päiväkodissa ettei sitä tarvitsisi heti alkaa riepottamaan:/

   Poista
 4. mehän muutettiin kun koulua oli käynyt 2½kk. ei vaan viihdytty ja löydettiin asunto sopivasta paikasta.. tästä kävelee parin kilsan matkan keskustaan helpolla, kouluun on 500m ja löytyy luokat 1-9. päiväkoteja on varmaan 9 tässä kohtuulähellä, ja kauppat, apteekki, tk, kerhot. tykkään <3
  asusteltiin maalla 3v oktalossa muttei se ollut meitä varten, ei viihdytty ja tykätty siitä että sitä työtä oli Koko Ajan. puuh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehkä joskus tahdon maalle, mutta en niin kauan, kun lapset on pieniä ja Joonas enemmän muualla kun kotona.. Aika näyttää taas mitä tapahtuu :D

   Poista