tiistai 4. maaliskuuta 2014

Jenni JJ Pants One, coolimmat collarit


Miten ihanat housut! Sisukin sanoi, että no kyllä on makeet, mitähän se iskäki sanoo :D

Oon ihaillut JenniJJ:n vaatteita useasti, mutta aina jäänyt tilaamatta. 

Yksi syy saattaa olla myös siinä ettei luotto tilauksesta ommeltaviin vaatteisiin ole ihan parhain..Kerran tilatessani tilauksesta ommeltavia, tuli viimeinen tuote tuli minulle yli kahden kuukauden kuluttua. Ilmoitustakin sain vasta ensimmäisten tuotteiden tultua ja siinäkin kesti pari viikkoa lupailtua pidempään..
Mutta tämä ei liity näihin mitenkään- päinvastoin. 
Tuotteet tuli nopeasti luvatussa ajassa siitäkin huolimatta, että ystävänpäivänä Pants One- collage housut olivat kivassa tarjouksessa ja siitä innostuneena ja Sisun housupulasta kärsineenä tilasinkin housuja meille kahdet.
Miten vaikeaa on löytää isommalle lapselle housuja, jotka mahtuu?! Vaikka Sisukaan ei ole mikään lihava, mutta tuntuu, että monet housut on tehty hoikille.. 
Farkkuja on lähes mahdoton löytää ja nytkin pitäisi hakea farkkua, että äiti ompelisi Sisulle kevääseen uudet.
Tai sitten on ne iänikuiset tavalliset collarit joiden ulkonäkö ei hivele kenenkään silmiä..

Koko näissä oli mukavan reilua. Sisulle otin koon kolme, joka on 104-116cm ja  näissä on 109cm pojalle vielä hyvin pituudessa kasvuvaraa!
Eli todella pitkäikäiset ovat, kun tämän koon uskaltaisi ottaa lyhyemmällekkin käännettävien resorien ansiosta ja malli on haaremityylisenä coolein roikkuvana.

Tosi hyvää asiakaspalvelua sain miettiessäni housujen tiukkuutta vyötäröltä, kun monet resorilliset housut tosiaan tupataan tekemään tiukoiksi, joten meille ehdotettiin hieman löysempää vyötäröresoria. 

Väreiksi valitsin tällä kertaa melko neutraalit, kaiken kanssa sopivat housut ja ne osottautuivat vielä paremmiksi kuin kuvissa. Kumpienkin housujen sävyt on Sisun sanoin makeet :)


Kröhm.. Me maalattiin ja syötiin ;)
Ei varmasti jää meidän ainoiksi ostoksiksi kyseiseltä sivulta, seuraavalla kerralla taidan tilata toiselle törky-tyypille Pants Onet!

Mäkin söin ja maalasinkin ton HelloKittyn, mutta äiti pyyhki jo enimmät maalit kisusta!

6 kommenttia:

 1. Noi on kyllä räleet!!! Jenni JJ taitaa olla niitä harvoja aitoja suomalaisia vaatemerkkejä jotka todellakin valmistetaan kotimaisista kankaista ja Suomessa!!! Ja tyyli aina yhtä oma! Pesee mennen tullen massa Rodinit ja Po.pit;D

  VastaaPoista
 2. Kivoja housuja :)! Ja must tuntuu että hoikallekaan harvoin enää löytää hyviä. Name it ja po.p on hoikalle ollut nykyään kivoja, kun voi säätää vyötäröä. Äiti osti sisaruksille ennen usein H&Mltä kun tartti vähän väljempää, joskus jotain kivoja (aikoinaan) oli myös elloksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Tuota kuulee kyllä usein, ettei hoikalle löydy housuja!

   Poista
 3. Hienot pöksyt on!! Mun on pakko olla ihan eri mieltä - hoikille ei todellakaan löydy housuja, jotka pysyis päällä! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa, että kummallekkin päälle on vaikea löytää sopivaa :(

   Poista