lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sairastelu koetteli kovemmin..

Ja jouduttiin Sisun kanssa muutamaksi päiväksi lasten infektio-osastolle Taysiin..

Oksennustauti muuntuikin taas kovaksi kuumeeksi ja heikkovointiseksi pojaksi, jonka kanssa tiistaina menin päivystykseen aamusta, kun vapaita aikoja ei ollut saatavilla koko viikolle.

Edellisen yön aikana Sisu meni heikkoon kuntoon ja aamulla ei jaksanut tehdä muuta kuin nukkua tai nuokkua puolitajuttomana :( sunnuntai aamuna loppunut oksentaminenkin alkoi heti jos suuhun meni jotain nestettä tuhdimpaa..

Lääkäri määräsi keuhkokuviin ja niissä oli hieman sanomista sekä heikon kunnon takia laittoi lähetteen eteenpäin ja lähdettiin ajelemaan Tampereelle. 
Useampi tunti menikin sitten sairaalassa odotellessa ja yrittäessä juottaa lähes tajutonta lasta hoitajan tuputtaessa juomaa toisen perään. 
Kuumekin oli 39,5 eikä juurikaan laskenut annetuista lääkkeistä huolimatta ja lääkärin kahden käynnin jälkeen päästiin osastolle, jossa aloitettiin suonensisäinen lääkitys ja nesteytys.

Yön aikana Sisusta tuli huomattavasti eläväisempi, mutta edelleenkään ei ruoka maittanut ja vaikka vähän olisi maittanut niin tuli samantien ulos. Sisu laitettiin siis uudelleen tippaan.

Kokeiden tulosten tultua ja influenssa A:n oltua positiivinen aloitettiin Tamiflu-kuuri ja keuhkokuumeeseen annettiin vielä antibiootteja. Heti, kun ruoka pysyi sisällä niin saatiin lupa lähteä kotiin- oli aika tungosta osastolla tautien jyllätessä.

Nyt ollaan oltu pari yötä kotona ja Sisu syö keuhkokuumeeseen kolmesti päivässä antibioottia sekä loppuun sairaalassa aloitettua Tamifluta influenssaan. Luulisi pöpön jo taintuvan, mutta näistäkin huolimatta yskä meinaa vaivata:/ huomenna jos ei ole laantunut niin soittelen taas neuvoa osastolle, että uskaltaako vaan seurailla..Kyllä näiden vierestä on aamulla ilo herätä omasta kotoa♥
Oli aika orpoa, kun yhtään kokonaista yötä en ole Sirpasta ollut ikinä erossa ja nyt olinkin lähes kolme päivää ja kaksi yötä. Sisusta oon kuitenkin ollut erossa muutaman yön Sirpan syntyessä!

Hyvin Sirpa oli iskän kanssa pärjäillyt- kaappeihin oli asennettu lukkoja, Joonas haukku kauhu kakaraksi ja kämppä oli jäätävässä kunnossa eli ihan sitä mitä odottaa saattoi, mun murut ;DD

Edelleen ollaan kaikki nuhaisia ja yskäisiä, saa nähdä kauan vielä kestää.. 
Kuukausi tulee pian täyteen sairastelua eikä normaali elämä pilkota maanantaissa.
Sisu piirtelee kaihoisasti päiväkodin lapsia ja Sirpa ei enää osaa olla ulkona.

Jos jotain huumoria pitää repiä niin eipähän ole enää lunta tai sitä yökkö märkää!
Ostettiin me Sisulle suksetkin ennenkuin tultiin kipeäksi; ompahan ensi talvea varten valmiina!

7 kommenttia:

 1. Rakastetaan teitä♥ riudutaan ikävään♥

  VastaaPoista
 2. Kamalaa :( Toivottavasti nyt Sisu on parempaan päin ja parantuu. Oliko teillä muillakin siis influenssaa vai pelkästään Sisu saanut tartunnan? Mä olin kans lapsena viikon Oysissa kun tuli keuhkokuume ja just noin heikko olotila oli. Siinä meni pitkään, että oli taas entisellään. Voimia ja pikaista parantumista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin samat oireet muillakin tai Joonaksella ja Sirpalla. Mulla ei ollut lainkaan sitä kovaa kuumetta. Muita ei testattu kuin Sisu..

   Poista
 3. Voi teitä! Kovia tauteja! Nopeaa toipumista!

  VastaaPoista