perjantai 16. toukokuuta 2014

Me ollaan..

Oltu ulkona..


Ihasteltu uusia kenkiä... Vans♥


Oltu pihalla...


Käyty Ikeassa...


Tilattu, kokeiltu ja palautettu Reimaa, kun ostetaankin enoloilta uusi keltainen. Kaduttu jo haalarin palautusta; IHANA! Alesta tulee varmasti punainen isompana ehkä ;) Vauvallekkin jo jemmassa sama haalari sinisenä!


Opittu piirtämään taas uudenlaisia ihmisiä♥Käyty pikkukaupassa- liikaa.. Tänään käytiin ekaa kertaa pariin viikkoon kunnolla kaupassa ja huomasi kärryn tavara määrästä ja kuitin pituudesta..


Oltu tosi onnellisia toivottavasti loppuneesta huoltokierteestä, kun sain ällön, risan puhelimen tilalle S3♥
Ihanaa, samanlainen mulla oli joka varastettiin..


Kerrytetty pikku ostoilla vauvavarastoa. Isoimmat on tehty- huh mikä urakka! Kaikista suurin eli uusi koti puuttuu edelleen, mutta löytyy, kun löytyy. Tällä hetkellä tärkein eli isompi auto löytyi melko kivuttomasti ja tilaa on taas just viidelle.


Sairaskierre jatkuu edelleen- ei tosin niin tiiviiseen tahtiin, mutta ihan tarpeeksi taas kuitenkin pitkittyneen mahataudin kera.. Toivo on menetetty eikä enää ennen vauvan tuloa ehditä reissailla, mutta ehkä ollaan terveitä vauvan syntymän aikaan/jälkeen;D

Ja viikkoja on huomenna JO 36! Ei pitkästi enää.. 

7 kommenttia:

 1. Apua, mihin aika on mennyt! Teillä on kohta vauva! :)

  Meilläkin sovitettiin kevättalvella tota Reiman haalaria, nyt tykästyin niihin uusiin Angry Birds takkeihin :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia ja hyväntuulinen postaus! :) Nuo kukkakengät on niiiiin ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä niiiin rakastan noita mun kenkiä! Ne sitäpaitsi mahtuu mun turvonneisiin yli 42 numeroisiin jalkoihin ;D ja löyty vielä edullisesti alesta!

   Poista
 3. No niimpä!! Ihan super vauhtia mennyt- ihan hyvä vaan, kun ei oo vaivatkaan ehtineet iskeä!

  Sisulla on tuo vanhempi Birdsi-takki tossa kuvassa ja on ihana! Niin kiva materiaaliltaan ja Sisu tykkää punaisesta :) kattelinki, että alesta voisi bongailla birdsejä, kun kivoilta näytti nuo uudetkin!

  VastaaPoista